mk | en
НАШИТЕ АПАРТМАНИ
Осмислете активен зимски одмор на благите падини за скијање на „Станич“, идеални за младите скијачи, прошетки на пролетното и есенско планинско сонце, вратете се во историјата на револуционерното минато на Крушево и Османлиското цартво, во тек на летната манифестација „Крушево етно град “ или едноставно, уживајте во чистиот планински воздух, зелените падини и автентичната староградска атмосфера и архитектура.

ОПРЕМЕНОСТ НА АПАРТМАНИТЕ
Современо опремени апартмани (2+1, 3 и 4 кревети), на атрактивна локација, веднаш до жичарницата , на пешачка оддалеченост од центарот на градот.

VINCE АПАРТМАНИ
Контакт телефони:
+389 70 364 515
+389 76 408 909
Адреса:
Таќа Бербер 18а,
7550 Крушево, Република Македонија
Е-маил:
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА АПАРТМАНИТЕ
Современо опремени апартмани, на атрактивна локација, веднаш до жичарницата , на пешачка оддалеченост од центарот на градот. Повеке од 35 годишна традиција на гостопримство и семеен туризам. Искористете ја предноста на сместување со сите удобности на домашната атмосфера.

· Апартман 1 (3 кревети, 20 m2)

Апартманот е на почеток на спратот за издавање. Содржи една соба за спиење, со еден дупли и единечен кревет. Располага со посебна кујна со трпезариска маса, купатило и два влеза. Опремен е со ЛЦД ТВ, Интернет (wireless и со приклучок), комплетно опремена кујна, трпезариска маса, фен, балкон, поглед кон жичарата и градот. Греењето е на панели на струја.

Разгледај галерија
· Апартман 2 (2+1 кревети, 20 m2)

Апартманот е сместен централно на спратот за издавање. Содржи една соба за спиење, со еден дупли кревет и удобна фотелја , која може да се отвори и користи како легло со димензии 190х80цм . Располага со посебна кујна, купатило и мала трпезарија. Опремен е со ЛЦД ТВ, Интернет (wireless и со приклучок), комплетно опремена кујна, фен, балкон, поглед кон жичарата и градот, посебен влез. Греељето е на панели на струја.

Разгледај галерија
· Апартман 3 (4 кревети, 30 m2)

Апартманот е на крајот на спратот за издавање, отворен со прозорци кон југ и запад. Содржи една голема соба за спиење, со еден дупли и два единечни кревети. Располага со голема кујна со трпезариски дел и купатило. Опремен е со ЛЦД ТВ, Интернет (wireless и со приклучок), комплетно опремена кујна, трпезариска маса, фен, балкон, поглед кон жичарата и градот, посебен влез. Греењето е на панели на струја.

Разгледај галерија

· Сите три апартмани се реновирани 2010 година и секој од нив има:

 • ЛЦД ТВ
 • Интернет
 • Комплетно опремена кујна
 • Фен
 • Балкон
 • Поглед кон жичарата и градот
 • 20м од жичарата
 • Посебен влез
 • Место за ски опрема
 • Греење на панели на струја
 • Сопствено паркинг место

· Во цената е вклучено и:

 • Промена на постелнина и пешкири на 5 дена
 • Пристап кон интернет
 • Кабелска ТВ
 • Греење на струја
ИМАТЕ ПРАШАЊА?
Име и презиме:
Е-маил:
Порака:
КРУШЕВО ЕТНО ГРАД
За прв пат , летото 2009 година, на 105 годишнината од Илинденското востание, во Крушево е организирана манифестација , историски времеплов, наречена Крушево-Етно град, која претендира да стане традиција.
Copyright © www.vinceapartmani.com.mk - 2010
Developed by: Synapse