mk | en
НАШИТЕ АПАРТМАНИ
Осмислете активен зимски одмор на благите падини за скијање на „Станич“, идеални за младите скијачи, прошетки на пролетното и есенско планинско сонце, вратете се во историјата на револуционерното минато на Крушево и Османлиското цартво, во тек на летната манифестација „Крушево етно град “ или едноставно, уживајте во чистиот планински воздух, зелените падини и автентичната староградска атмосфера и архитектура.

ОПРЕМЕНОСТ НА АПАРТМАНИТЕ
Современо опремени апартмани (2+1, 3 и 4 кревети), на атрактивна локација, веднаш до жичарницата , на пешачка оддалеченост од центарот на градот.

VINCE АПАРТМАНИ
Контакт телефони:
+389 70 364 515
+389 76 408 909
Адреса:
Таќа Бербер 18а,
7550 Крушево, Република Македонија
Е-маил:
ЦEНИ НА АПАРТМАНИТЕ
Повеке од 35 годишна традиција на гостопримство и семеен туризам. Ориентирани сме кон удобноста на нашите гости, обезбедувајќи топло добредојде, удобно сместување и релаксирана атмосфера.

Ви стоиме на располагање за сите потребни информации во врска со историјата и културата на градот и регионот, интересните културно-историски и религиозни споменици и другите атрактивни локации за посета.

Обратете ни се за помош и при организирање на индивидуални или групни посети на музеите, галериите, црквите во градот, како и на излетничките места и спортските настани. Искористете ја предноста на сместување со сите удобности на домашната атмосфера, на атрактивна лнокација, веднаш до жичарницата, на пешачка оддалеченост од центарот на градот.

ИМАТЕ ПРАШАЊА?
Име и презиме:
Е-маил:
Порака:
КРУШЕВО ЕТНО ГРАД
За прв пат , летото 2009 година, на 105 годишнината од Илинденското востание, во Крушево е организирана манифестација , историски времеплов, наречена Крушево-Етно град, која претендира да стане традиција.
Copyright © www.vinceapartmani.com.mk - 2010
Developed by: Synapse